Inici » Col·legiats TCODIC » Àngela Pijuan Santeugini
Àngela Pijuan Santeugini

Àngela Pijuan Santeugini

Col·legiat Nº 1014

Som un Estudi d’Interiorisme dedicat al disseny d’interiors ,decoració i renderitzat 3D des de fa més de 20 anys.En aquests anys hem anat omplint la maleta de projectes a tot nivell,tant per a particulars com per empreses.A més d’anar-nos formant i oferint als nostres clients novetats pel que fa a materials,tendències i estils.

APS Disseny de interiors a Tarragona

Aps Disseny Tarragona

El nostre lema és oferir un servei de qüalitat i personalitzat, Empatizant amb el client, adaptant-nos als seus gustos i necessitats. Volem fer espais on el client si senti a gust, aportant els nostres coneixements i sensibilitat pel bon disseny.

“NO VOLEM ESPAIS NOSTRES, SI NO QUE VOLEM ESPAIS AMB EL NOSTRE ESPERIT”

A més i com a extra, concients del moment que vivim, on les noves tecnologies arriben arreu del món, volem aportar el nostre granet de sorra amb el que hem anomenat BMDI (Breu Monogràfic D’Interiorisme).

És un espai amb format vídeo on  es donen consells, idees, s’expliquen tèndencies i estils dins del món del Interiorisme, disseny i decoració amb l’unica finalitat de “posar l’interiorisme a l’abast de tothom”. Podeu veure més al nostre canal de youtube.

Contacte

Adreça

C/ Isaac Peral, 11, 2º
43830 Torredembarra

Telèfon