Inici » Col·legiats TCODIC » Victor Ferré Masó
Victor Ferré Masó

Victor Ferré Masó

Col. N. 1411

VFM Disseny, es un estudi de disseny de interiors especialitzat en l’interiorisme estratègic. Realitzem projectes per a restaurants, bars, hotels, locals comercials, oficines, stands per fires professionals i per habitatges de clients particulars.

Estem especialitzats en realitzar projectes per empreses interessades en diferenciar-se de la competència i millorar el seu rendiment, creant espais diferents, adaptats a les necessitats dels seus clients i empleats, així com del seu funcionament intern.

Apliquem coneixements de MBA i Márketing en els nostres projectes per que s’adaptin de forma optima al pla estratègic de cada empresa.

Els projectes per a espais professionals, els creem pensant per que compleixin les necessitats pressents i futures de cada espai, així com les dels seus clients. Dissenys funcionals pensats en desenvolupar la seva activitat de forma eficient al a vegada que cuida els altres aspectes com l’estètica i el confort, amb l’objectiu d’aconseguir que la experiència del client sigui òptima, millorant així la fidelització i captació de nous clients.

Els projectes per a habitatges particulars, els pensem tenint en compte el perfil particular de cada client, el seu pressupost i del seu estil de vida, tenint en compte tant el pressent com en el el futur, per que la inversió a realitzar sigui el mes duradora possible.

Contacte

Adreça

C/ Sant Marí, 20
43893
Altafulla

Projectes Realitzats